FRAKT FRÅN 0 KR
14 DAGARS ÖPPET KÖP
2-5 DAGARS LEVERANSTID
RÄNTEFRI DELBETALNING 

Sonos Playbar

Nyhet från Sonos! Soundbar/trådlös högtalare.


PLAYBAR är en suverän soundbar-högtalare till TV:n och en trådlös allt-i-ett-anläggning för streaming av musik med fjärrstyrning via app (Apple iOS/Android). Läcker design i aluminium, fantastiskt filmljud med fin surroundkänsla – plus stöd för Tidal & Spotify!


http://www.whathifi.com/review/sonos-play1


http://www.ljudochbild.se/test/sonos-playbar

7 899 kr
ELLER

Sonos Playbar

  • Sonos Playbar
  • Sonos Playbar
  • Sonos Playbar

Detaljer

Svårt att komma igång? Kolla denna instruktionsvideo:
Sonos PLAYBAR – suverän soundbar-högtalare till TV:n, trådlös allt-i-ett-musikanläggning och äkta hemmabiosystem 

PLAYBAR är TV-högtalaren som kommer att överträffa dina vildaste fantasier. Du får superelegant design i aluminium, fantastiskt filmljud med övertygande surroundkänsla – plus en komplett, trådlös anläggning för streaming av musik via en app med ett läckert användargränssnitt!

Koppla PLAYBAR till den digitala ljudutgången på TV:n, sätt på en bra film och förbered dig på att bli slagen med häpnad. Plötsligt är du omgiven av kvalitetsljud från alla håll och kanter istället för burkljudet från TV:ns inbyggda ölkapsyler till högtalare. Här får du en TV-upplevelse på en helt ny nivå!

Till och med användningen av PLAYBAR är genial – du kan nämligen justera ljudstyrkan via din vanliga TV-fjärrkontroll! Under installationen behöver du bara ”berätta” för PLAYBAR en enda gång vilken TV du använder, sen är det bara att köra. PLAYBAR skickar dessutom den infraröda fjärrstyrningssignalen vidare från baksidan, så du kan fortfarande använda alla andra funktioner på TV:n även om din PLAYBAR ligger framför TV:ns mottagarsensor.

Du kan själv välja om du vill hänga PLAYBAR på väggen under TV:n eller om du vill lägga den på en TV-bänk. PLAYBAR justerar automatiskt ljudet efter stående eller liggande placering. Det här gör att du kan vara säker på att få ett fint resultat både visuellt och ljudmässigt.

PLAYBAR som trådlös anläggning för streaming av musik med navigering via app från smartphone/surfplatta

PLAYBAR är fullt integrerad med resten av Sonos trådlösa musikvärld. Det betyder att du även kan streama musik du har på datorn, WiMP/Spotify*, internetradio m.m. i otroligt bra kvalitet och med en rymd som ingen iPod-högtalare kan mäta sig med. Du styr det hela trådlöst från din smartphone/surfplatta (Apple iOS/Android), så du har all världens musik inom räckhåll med skivomslag, artistinformation och allt.

Mer information

Artikelnummer soplaybar
Tillverkare Sonos
Weight 0.0000
Garanti 1 år
Färg Svart

Skriv din egen recension

Du recenserar: Sonos Playbar

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet