FRAKT FRÅN 0 KR
14 DAGARS ÖPPET KÖP
2-5 DAGARS LEVERANSTID
RÄNTEFRI DELBETALNING 

KEF Blade

High End golvare med stil!
250 000 kr

Produktalternativ

250 000 kr

KEF Blade

  • KEF Blade

Detaljer

Världens första högtalare med uppenbart punktformig ljudkälla!

Högtalarutveckling i teknologins absoluta framkant!

När KEF bad sina ingenjörer att konstruera en ny produkt för att visa KEF's teknologiska förspång så föddes en helt ny högtalare; Concept Blade. Concept Blade's fenomenala kvaliteter möttes med sådana översvallande lovord jorden runt att KEF bestämde sig för att utveckla Concept Blade till en produkt som en musikälskare faktiskt kan äga.

Efter två år av minutiös vidareutveckling och förfining och lagom i tid till KEF's 50-årsjubileum så blev resultatet KEF Blade. Skapad för att verkligen utvidga gränserna för High-End-ljud är Blade en makalös kombination av nyskapande ingenjörskunskap och häpnadsveckande formgivning och resultatet är en högtalare med punktformig ljudkälla och det är något som alla högtalartillverkare försöker uppnå.

Med fyra helt nya och mycket sofistikerade baselement som är konfigurerade så att deras kombinerade akustiska centrum är i precis samma punkt som mellanregistrets och diskantens akustiska centrum spelar Blade alla frekvenser från samma punkt.

Kabinetten är otroligt välformade, smäckra och helt befriade från resonanser. Hela konstruktionen är speciellt utformad för att inte färga musiken. Högtalarelementen har avancerade nya hybridkoner är så styva och så lätta att deras gränser ligger långt utanför det frekvensområde som de faktiskt skall spela inom.

Invändigt är kabinettens interna akustik noga kontrollerad och avancerade stagningar hjälper till att hålla resonanser borta. KEF Blade är uteslutande byggd med komponenter som håller absolut högsta Premiumkvalitet och de är alla minutiöst noggrant utvalda.

Komponenterna har toleranser som genomgående ligger långt utanför deras nödvändiga arbetsområde.

KEF Blade ger dig en mycket mer precis ljudbild, bättre dynamik och naturligare storlek än någon konventionell högtalare kan uppnå.

Du hör musiken som om det skulle vara Live, musikaliskt, engagerande och fullständigt naturligt.

KEF Blade - En musikalisk uppenbarelse!

KEF Blade finns i 14 olika kulörter och finishar.

Standard lackad svart ("Gloss Black") eller lackad vit ("Gloss White"). Dessutom finns 12 speciallacker: Diamond Black, Garnet, Sapphire, Grigio, Racing Red, Racing Blue, Pale Gold, Orange Sorbet, Lemon Sorbet, Lime Sobet, Graphite eller Stardust. Se KEF's hemsida för mer information.

Framåtriktat: 1st 125mm Uni-Q

Sidomonterat: 4st 225mm baselement

Känslighet: 90 dB / 2,83V / 1m

Ingångsimpedans: 4 Ω nominellt (3,2 Ω minimum)

Frekvensgång: 40 Hz - 35 kHz +/- 3 dB* (28 Hz - 45 kHz +/- 6 dB*)

Delningsfrekvenser: 350 Hz och 3 kHz.

* Typiskt i rum

Mer information

Artikelnummer KEF Blade
Tillverkare KEF
Längd Nej
Djup Nej
Storlek Nej
Garanti 1 år
Anslutningar Nej

Skriv din egen recension

Du recenserar: KEF Blade

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet