FRAKT FRÅN 0 KR
14 DAGARS ÖPPET KÖP
2-5 DAGARS LEVERANSTID
RÄNTEFRI DELBETALNING 

Geneva Model XS

Bluetooth, FM, Väckarklocka, Högtalare, Förstärkare. Allt-i-ett.
1 990 kr

Produktalternativ

1 990 kr

Geneva Model XS

  • Geneva Model XS
  • Geneva Model XS

Detaljer

Geneva Sound System Model XS är världens första portabla ljudsystem med äkta HiFi-ljud. Inspirerad av den klassiska reseklockan, kommer den i ett robust läderliknande vikbart hölje som fälls upp för att leverera rikt och detaljerat ljud. Stängd, är det ett snyggt tillbehör litet nog att rymmas i en portfölj.

Aldrig tidigare har en HiFi-system integrerats i ett hölje utformat för en reselivsstil. Geneva Sound System Model XS löser detta problem med enkelhet och elegans. Den döljer högtalare, förstärkare, radio och väckarklocka i chassit, med en finish i någon av Genevas signumfärger rött, vitt eller svart.

Öppnad är den ett kompakt men ändå kraftfull HiFi-system. Den digitala förstärkare och högtalarna i stereo spelar mellanhöga till höga frekvenser med absolut precision. Bashögtalaren är kapabel att producera robust basåtergivning under 80Hz. Modell XS har en integrerad digital FM-tuner och Bluetooth-uppspelning i stereo. Musik strömmar trådlöst till Model XS från alla Bluetooth-aktiverade enheter, t.ex. iPad, iPhone och andra smartphones och surfplattor. Andra ljudkällor kan anslutas via den medföljande 3,5 mm line-in-kabeln. Avancerad digital teknik tillåter Model XS för att producera fantastiskt och expansivt stereoljud som motsäger dess kompakta storlek.

Geneva Sound System Model XS är inte bara ännu en klockradio, det är ett bärbart HiFi-ljudsystem!

Mer information

Artikelnummer Geneva-Model-XS-konfig
Tillverkare Geneva
Längd Nej
Djup Nej
Garanti 1 år
Anslutningar Nej

Skriv din egen recension

Du recenserar: Geneva Model XS

Vilket betyg ger du denna produkt? *

  1 stjärna 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Pris
Kvalitet